Αποστολή στο Λουτράκι (04/05 02 2017)

Αποστολή στο Λουτράκι (04/05 02 2017)

Στις 4-5/2/2017 η Ε.Δ.Κ.Ε βρέθηκε στο όμορφο Λουτράκι, εκει όπου στειρώσαμε, εμβολιάσαμε κατά της λύσσας και τοποθετήσαμε microchip σε 48 σκύλους και 10 γάτες. Αυτή την φορά, τις προσπάθειες μας παρακολούθησε και κατέγραψε η κάμερα του Alpha και συγκεκριμένα η εκπομπή των Γιώργο Μαυρίδη και Γιώργο Λέντζα “Στον Δρόμο” τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την επιλογή τους να προβάλουν το έργο μας.

Με αρχηγό αποστολής τον Ιωάννη Μπάτσα, την ομάδα αποτελούσαν οι : Καναβός Θεόδωρος, Μπάτσας Στέφανος, Ιωάννης Λέκκας, Μαρία Μπελιβάνη, Μαρία Κοκλιώτη, Πέζαρος Παύλος, Ελπίδα Ευαγγελοπούλου, Μαριέττα Παύλου , Καρούζο Γεώργιο, Παυλόπουλο Νίκο, Μολυμπάκη Ευγενία, Ατταλίδου Πηγή, Μένη Μαρία και Διονύση Παθιάκη, τους οποίους ευχαριστούμε για την προσπάθεια και την προσφορά του πολύτιμου χρόνου τους.

Οι Έλληνες Εθελοντές Κτηνίατροι εργάζονται αμισθί.

Η βοήθεια σας για την εξυπηρέτηση του σκοπού μας, είναι ζωτική. Όσοι μέχρι σήμερα δεν μας ξέρετε, μπορείτε να μας γνωρίσετε στο www.edke.gr.

Όσοι θεωρείτε ότι η παρουσία μας είναι χρήσιμη, μπορείτε να στηρίξετε την προσπάθειά μας να βοηθήσουμε τα ζώα, στέλνοντας μήνυμα στο 54574 γράφοντας τη λέξη ΕΔΚΕ (Ελληνικά ή Λατινικά) με χρέωση 2,51 ευρώ, η μέσω pay pal στους λογαριασμούς της ΕΔΚΕ.

Αφήστε το μήνυμά σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *