Αποστολή στη Σκόπελο

Αποστολή στη Σκόπελο

Η Eθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδος γιόρτασε την ημέρα των ζώων με μία αποστολή στη Σκόπελο (που χτυπήθηκε απο τη θεομηνία) για στειρώσεις 45 γατιών!Τα χειρουργεία έγιναν στο ιατρείο των Παπαιωάννου Δημήτρη και Ειρήνης Λεμονή , τους οποίους και ευχαριστούμε!Να σημειώσουμε επίσης οτι μέρος των στειρώσεων θα γινόντουσαν και στο ιατρείο της συναδέλφου Ουρανίας Καθημιώτη αλλα το ιατρείο της υπέστη μεγάλες ζημιές!

Στην αποστολή συμμετείχαν οι Γινάργυρος Νίκος(αρχηγός αποστολής), Αλέξανδρος Μακαρονάς, Ταγγαλίδη Μένη, Αριάδνη Βόλλαρη, Επη Μίχη, Μαρκέλλα Χασιώτη, Γιάννης Μπάτσας καθώς και η φοιτήτρια Σιδεροπούλου Μαρία!!

Ευχαριστούμε το μεγαλο δωρητή μας το Ιδρυμα Νιάρχος, καθώς και τους μεγάλους χορηγούς μας Royal Canin, PURINA,Acana Orijen και Ceva Hellas, τους Χορηγούς μας Hills Astron χημικά , ELANKO HELLAS, Zoetis Hellas, Gerolymatos International Vet, τους υποστηρικτές μας Provet SA και Virbac Hellas καθώς και όλους εκείνους τους συμπολίτες μας, που πιστεύοντας στο έργο μας, συνεισφέρουν μέσω των λογαριασμών της ΕΔΚΕ.

Οι Έλληνες Εθελοντές Κτηνίατροι εργάζονται αμισθί.

Η βοήθεια σας για την εξυπηρέτηση του σκοπού μας, είναι ζωτική. Όσοι μέχρι σήμερα δεν μας ξέρετε, μπορείτε να μας γνωρίσετε στο www.edke.gr.

Όσοι θεωρείτε ότι η παρουσία μας είναι χρήσιμη, μπορείτε να στηρίξετε την προσπάθεια μας να βοηθήσουμε τα ζώα, στέλνοντας μήνυμα στο 54574 γράφοντας τη λέξη ΕΔΚΕ (Ελληνικά ή Λατινικά) με χρέωση 2,48 ευρώ, η μέσω pay pal στους λογαριασμούς της ΕΔΚΕ

 

Δείτε παρακάτω σχετικές φωτογραφίες από την αποστολή:

sk1

sk2

sk3

sk4

sk5

sk6

sk7

Αφήστε το μήνυμά σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *