Αποστολή στην Αμοργό

Αποστολή στην Αμοργό

Η Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδος προσκεκλημένοι από το φιλοζωικό σωματείο Animal Zone International επισκέφθηκε το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Μαρτίου για τρίτη φορά το όμορφο νησί της Αμοργού. Η ομάδα των κτηνιάτρων φιλοξενήθηκε όπως κάθε φορά στο ιατρείο της συναδέλφου Δεσπότη Μαρίας την οποία θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τόσο για την φιλοξενία όσο και για την βοήθεια που προσφέρει σε κάθε επίσκεψη μας.

Οι 89 γάτες και το 1 σκυλάκι που στειρώθηκαν σ αυτή την αποστολή απέτρεψαν την γέννηση με συντηρητικούς υπολογισμούς, περίπου 5.500 νέων γεννήσεων στο νησί.

Οι συνάδελφοι Καναβός Θεόδωρος, Μάτα Ελευθερία, Δασκαλοπούλου Μυρτώ, Γκέκα Διονυσία και η φοιτήτρια μας Τζίμερου Σεράινα προσέφεραν εκτός από το Σαββατοκύριακο της ξεκούρασης τους και τον καλύτερο εαυτό τους ώστε η αποστολή να εξελιχθεί με τον καλύτερο τρόπο και χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα για την υγεία του μεγάλου αριθμού των ζώων που πέρασαν από το χειρουργικό τραπέζι. Τους ευχαριστούμε πολύ.
Ευχαριστούμε πολύ το σωματείο Animal Zone International για την βοήθεια και την φιλοξενία που προσέφεραν στους συναδέλφους.
Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας οι οποίοι μας στηρίζουν έμπρακτα ώστε να μπορούμε να υπάρχουμε και να υποστηρίζουμε τις αποστολές μας.

Ευχαριστούμε πολύ τους Μεγάλους χορηγούς μας Royal Canin και Ceva Hellas. Τους Χορηγούς μας Hills Astron χημικά , Acana Orijen, Zoetis Hellas τους Υποστηρικτές μας Provet SA kai Virbac Hellas καθώς και όλους εκείνους τους συμπολίτες μας, που πιστεύοντας στο έργο μας, συνεισφέρουν μέσω των λογαριασμών της ΕΔΚΕ.

Οι Έλληνες Εθελοντές Κτηνίατροι εργάζονται αμισθί. Η βοήθεια σας για την εξυπηρέτηση του σκοπού μας, είναι ζωτική. Όσοι μέχρι σήμερα δεν μας ξέρετε, μπορείτε να μας γνωρίσετε στο edke.gr. Όσοι θεωρείτε ότι η παρουσία μας είναι χρήσιμη, μπορείτε να στηρίξετε την προσπάθεια μας, να βοηθήσουμε τα ζώα, στέλνοντας μήνυμα στο 54574 γράφοντας τη λέξη ΕΔΚΕ (Ελληνικά ή Λατινικά) με χρέωση 2,48 ευρώ, η μέσω pay pal στον λογαριασμό της ΕΔΚΕ (www.edke.gr).

Δείτε φωτογραφίες από την αποστολή:

am3

am2

am1

 

am4

Αφήστε το μήνυμά σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *