Επιτυxημένη αποστολή της ΕΔΚΕ στην Αμοργό

Επιτυxημένη αποστολή της ΕΔΚΕ στην Αμοργό

Η αποστολή της Αμοργού, η 2η κατά σειρά αποστολή της ΕΔΚΕ στο όμορφο νησί της Αμοργού, ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Οι 109 γάτες και τα 2 σκυλιά στειρώθηκαν από τους συναδέλφους Δεσπότη Μαρία, Κανελλοπούλου Ρένα, Μάτα Ελευθερία,Παπαδόπουλο Νίκο, Σπυρλιάδη Αλέξανδρο και την φοιτήτρια μας, την Καμενάκη Ειρήνη.

Τα μέλη της αποστολής ομολογουμένως εργάστηκαν σε εξαντλητικούς ρυθμούς ώστε να μπορέσουν να στειρώσουν και να εμβολιάσουν για την Λύσσα αυτό τον ομολογουμένως μεγάλο αριθμό ζώων.

Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς της αποστολής. Την Animal Action και το φιλοζωικό σωματείο Αμοργού Animal Zone International, με την βοήθεια των οποίων μπορέσαμε να εκτελέσουμε την αποστολή αυτή.

Θα πρέπει επίσης να ευχαριστήσουμε την συνάδελφο και μέλος της ΕΔΚΕ, Δεσπότη Μαρία, για την παραχώρηση του ιατρείου της ώστε τα χειρουργεία να γίνουν σε νόμιμο και άρτια εξοπλισμένο χώρο.

Δεν θα πρέπει να παραλείψουμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς τους σωματείου μας. Η Ceva Ellas, η Virbac Ellas, η Provet και η Akana -Orijen παρέχουν σ εμάς οικονομική βοήθεια και ηθική στήριξη ώστε να μπορέσουμε να προωθήσουμε τους σκοπούς του σωματείου μας σ όλη την χώρα.

Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε και εσάς,τον κόσμο που μας συμπαραστέκεστε με τα καλά σας λόγια.

Οι Εθελοντές Κτηνίατροι προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας αμισθί.
Βοηθάμε στην προώθηση του Εθελοντισμού στη χώρα μας.
Βοηθήστε μας να βοηθήσουμε τα ζώα.

5

6

3

2

1

Αφήστε το μήνυμά σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *