Επιτυχημένη αποστολή της ΕΔΚΕ στην Άμφισσα

Επιτυχημένη αποστολή της ΕΔΚΕ στην Άμφισσα

Το Σαββατοκύριακο 19 και 20 Οκτωβρίου μετά την πρόσκληση που δεχθήκαμε από το φιλοζωικό σωματείο “Φιλοζωική Ομάδα Φωκίδας”, ολοκληρώθηκε η αποστολή της Εθελοντικής Δράσης Κτηνιάτρων Ελλάδος στην Άμφισσα. Η ομάδα των κτηνιάτρων της ΕΔΚΕ που αποτέλεσε την αποστολή, στείρωσε, τοποθέτησε microtsip και εμβολίασε για την λύσσα 30 σκυλιά και 5 γάτες.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συναδέλφους Έπη Μίχη, Λυμπέρη Αντώνη, Μαρκέλα Χασιώτη, Ιωάννου Αθηνά και τον φοιτητή της κτηνιατρικής Χρονόπουλο Χρίστο που αφιέρωσαν το Σαββατοκύριακο τους και με ιδιαίτερο επαγγελματισμό προσέφεραν στην τοπική κοινωνία τις υπηρεσίες τους ώστε να αντιμετωπισθεί εν μέρη το πρόβλημα με τα αδέσποτα στην περιοχή.

Θα ήταν παράλειψη να μην αναφέρουμε τους συναδέλφους κτηνιάτρους και φοιτητές που με δική τους πρωτοβουλία πλαισίωσαν την επίσημη ομάδα της αποστολής και βοήθησαν τους συναδέλφους ώστε τα χειρουργεία να γίνουν με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Πρόκειται για τους: Χαραλαμποπούλου Μαρία, Μπελιβάνη Μαρία, Βασιλάκης Θάνος, Βενιανάκη Αθηνά, Μηναδάκη Ειρήνη και σχεδόν σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της ΕΔΚΕ.

Ευχαριστούμε πολύ την συνάδελφο κτηνίατρο του αγροτικού κτηνιατρείου Άμφισσας Τόλα Κλεονίκη στην συμβολή της ώστε να βρεθεί και να εγκριθεί ο χώρος όπου έγιναν τα χειρουργεία.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους χορηγούς μας Ceva Hellas, Virbac Hellas, Provet, Akana -Orijen, που χωρίς την έμπρακτη συμπαράσταση τους δεν θα είχαμε την δυνατότητα να στειρώσουμε τα ζώα αυτά.

Ευχαριστίες θα πρέπει να εκφράσουμε και “Φιλοζωική Ομάδα Φωκίδας” για την φιλοξενία και την ευγένεια τους.

Ευχαριστούμε πολύ τον Δήμο Δελφών τόσο για την έμπρακτη συμπαράσταση τους, όσο και την ευγένεια που είχαν να συναντήσουν και να ευχαριστήσουν τους συναδέλφους για την προσφορά τους στο δήμο Άμφισσας, πράγμα όχι πολύ συνηθισμένο.

Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε και εσάς,τον κόσμο που μας συμπαραστέκεστε με τα καλά σας λόγια. Ομολογούμε οτι για μας είναι έκπληξη που στην κυριολεξία κατά χιλιάδες παρακολουθείτε το έργο μας. Μας δίνετε κουράγιο να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας.

Οι Εθελοντές Κτηνίατροι προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας αμισθί.
Βοηθάμε στην προώθηση του Εθελοντισμού στη χώρα μας.
Βοηθήστε μας να βοηθήσουμε τα ζώα.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την αποστολή:

edke10

edke1

edke2

edke3

edke4

edke5

edke6

edke7

edke8

edke9

edke11

edke12

 

Share

Αφήστε το μήνυμά σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *