Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη αποστολή της ΕΔΚΕ στον Πόρο

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη αποστολή της ΕΔΚΕ στον Πόρο

Η πρώτη αποστολή της ΕΔΚΕ, που έλαβε χώρα το Σάββατο και την Κυριακή 1-2/12/20012,στον Πόρο, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Η ομάδα των κτηνιάτρων που ανέλαβε να φέρει εις πέρας την αποστολή κατάφερε να διενεργήσει κλινική εξέταση, να εμβολιάσει, να στειρώσει, να τοποθετήσει microchip και να καταγράψει τα στοιχεία συνολικά 61 ζώων, εκ των οποίων τα 37 σκύλοι και τα 24 γάτες.

Ο απόλυτος επαγγελματισμός των κτηνιάτρων, η απαρέγκλιτη εφαρμογή των κανόνων της κτηνιατρικής επιστήμης και η άψογη συνεργασία μεταξύ τους, τους έδωσε την δυνατότητα να αξιοποιήσουν τον χρόνο τους με τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορέσουν να χειρουργήσουν αυτόν τον μεγάλο αριθμό ζώων.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας Ceva, PetHealth, Altavet, Akana Origen, και Κτηνιατρική Προμηθευτική. Χωρίς την ευγενική τους χορηγία, δεν θα είχε καταστεί δυνατή η πραγματοποίηση της αποστολής αυτής.

Τέλος, ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ  στο Δήμο Πόρου και στον Φιλοζωικό Σύλλογο Paws για την φιλοξενία τους. Ευελπιστούμε το παράδειγμά τους να το ακολουθήσουν και άλλοι φορείς στο μέλλον.

Εν ευθέτω χρόνω, θα αναρτηθούν περισσότερα στοιχεία αναφορικά με τα ζώα που εξετάστηκαν, καθώς και φωτογραφικό υλικό.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε το μήνυμά σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *